home > Financial lease trucks | P. van der Velden

Financial lease

Met Financial Lease wordt u eigenaar van het voertuig en heeft u deze ook op uw balans, maar financiert u hem niet uit eigen middelen. Daarmee kunt u fiscaal gezien de afschrijvingskosten aftrekken en de BTW terugvorderen. Dat kan behoorlijk in uw voordeel werken. Zeker als u het nog combineert met subsidieregelingen van de overheid.
Bij Financial Lease betalen wij uw voertuig aan de truck dealer. We zetten het voertuig op uw naam en u betaalt ons vervolgens iedere maand een vast bedrag. De prijs van het voertuig, de looptijd en de aanbetaling bepalen de hoogte. Alle bijkomende kosten zijn voor eigen rekening, zoals onderhoud en verzekering. Aan het einde van de looptijd wordt u volledig eigenaar van het voertuig. De truck of bus is het onderpand waardoor uw kredietmogelijkheden bij de bank onaangeroerd blijven.
Als ondernemer kunt u mogelijk aanspraak maken op subsidieregelingen van de overheid. Kijk voor meer informatie op www.agentschapnl.nl of neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.


De kenmerken en de voordelen:

  • Het maandelijkse bedrag aan rente en aflossing staat voor de gehele lease periode vast.
  •  Na de betaling van de slottermijn wordt de klant juridisch eigenaar van het voertuig. De klant is tijdens de contractperiode economisch eigenaar van het voertuig en neemt derhalve de economische risico's van waardevermindering voor haar rekening.
  • Het voertuig wordt in principe voor 100% door P. van der velden Lease gefinancierd (exclusief BTW). De BTW wordt door P. van der Velden Lease vooraf aan de klant in rekening gebracht.
  •  De bancaire financierings ruimte van de klant blijft ongewijzigd gehandhaafd.
  •  De voertuigen staan op de balans van de klant. De klant heeft recht op de fiscale investeringsaftrek.
  •  Deze optie is vooral voor het midden- en kleinbedrijf interessant.

 

P. van der Velden Lease denkt met u mee en levert altijd maatwerk.  

 Informeer welke mogelijkheden P. van der Velden Lease voor u heeft.