home > Verzekeringen trucks | P. van der Velden

Bedrijfswagenverzekering 

P. van der Velden Lease biedt u een compleet pakket verzekeringen voor uw voertuig of werkmateriaal. Want als ondernemer in het wegtransport heeft u alle aandacht nodig voor uw kerntaak: vervoeren. Voor alle andere taken verzekert u zich van de medewerking van een betrouwbare partner: P. van der Velden Lease.
Als ondernemer loopt u risico's. Sommige risico's zijn echter te groot om zelf te dragen en deze kunnen daardoor uw bedrijfscontinuïteit bedreigen.  P. van der Velden Lease kan u, als expert in de transportsector, de P van der Velden Lease bedrijfswagenverzekering aanbieden. Vanwege onze omvang hebben wij speciale afspraken kunnen maken met diverse verzekeringsmaatschappijen. Door deze afspraken zijn wij in staat u, zowel inhoudelijk als qua premie, goede en aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

De kenmerken en de voordelen:

Maatwerk
Wilt u een vaste premie of liever een premie op basis van no-claim. Verzekert u uw vrachtwagen of het hele wagenpark?

Bij ons is de bedrijfswagenverzekering op maat gemaakt voor u!

Repatriëring en gratis SOS hulpverleningspas
Bij een ongeluk of schade in het buitenland wordt de vrachtwagen met oplegger en lading opgehaald (gerepatrieerd). Als het nodig is wordt de chauffeur naar huis gehaald en regelen wij de reis voor de vervangende chauffeur.

Lage premie
De premie houden we zo laag mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld de kosten door vandalisme aan uw vrachtwagen verzekerd zonder dat ze verval in uw no-claim geven.

Duidelijk
U ontvangt één verzamel polis waarop alle verzekerde trekkers en opleggers/aanhangers staan. De groene kaart is de gehele contract termijn geldig en bij meerjarige contracten hoeft u deze niet ieder jaar te vervangen.
Wilt u weten welke verzekerings oplossing het beste bij u past?

 

Informeer welke mogelijkheden P. van der Velden Lease voor u heeft.